CREDIT

Mar 25 2020

Credite #CrediteCredite

*******

Credite de nevoi personale

Credite pentru pensionari

Credite online simplu si rapid

Credite pentru bunuri

Credite pentru IMM

Credite online pe termen scurt

De ce Credius?

In doar 60 de minute lucratoare
primesti raspunsul la cererea ta.

Ai nevoie doar de buletin
pentru a lua un credit avantajos.

Mai ieftin

Decat celelalte credite rapide
de pe piata din Romania.

Lucram si in weekend

Program: 10:30 – 19:00

Pachetul ANTICREDIT

Solutia inteligenta care
iti ofera bonusuri si iti ieftineste creditul.

Online si offline

Poti aplica online oricand sau in
cele peste 50 de birouri din toata tara.

* Timpul general de raspuns este de 60 de minute. Totusi, din motive independente de noi, exista situatii in care acest timp poate fi depasit. Iti enumaram cateva astfel de exemple: Nu te putem contacta; Datele declarate de tine sunt incorecte sua incomplete; Se solicita documente suplimentare; Apar erori de sistem ale Biroului de Credit S.A. sau A.N.A.F; Este nevoie de investigatii suplimentare.

Modul convenabil sa obtii un credit

Credit de nevoi personale

Cele mai mici rate lunare

Credite online

Cea mai rapida solutie pentru tine

Credite pentru pensionari

Obtii bani indiferent de varsta

Cum obtii credit?

Alege cea mai convenabila modalitate pentru tine de obtinere a creditului. Exista doua optiuni posibile: direct pe site, prin completarea cererii online, sau la un birou Credius, cu asistenta unuia dintre consultantii nostri.

Completeaza
cererea

Iti ia doar 5 minute

Obtii aprobarea
si oferta noastra

Semneaza
contractul

Primesti
banii

in contul tau
sau un voucher

Completeaza cererea online!

Viziteaza
Biroul Credius

Cel mai convenabil
pentru tine

Completeaza
cererea

Semneaza
contractul

Primesti
banii

In numerar sau
in contul tau

Ce zic oamenii despre noi

Increderea si satisfactia clientilor nostri reprezinta cea mai buna recomandare

Am apelat la ajutorul Credius pentru a putea oferi darul dorit la nunta fiului meu. Am luat creditul in doar o zi si nu m-am facut de ras. Le multumesc pentru flexibilitate si pentru ca ulterior am putut rambursa cu facilitate ratele. Am facut o mare bucurie fiului meu si sotiei lui si nici macar n-am simtit povara acestor bani!

“Am vrut sa-i fac prietenului meu o surpriza cu ocazia implinirii unui an de relatie: o excursie in Grecia. Ideea mi-a venit prea tarziu si n-am strans banii necesari. Am vazut intr-o vitrina credite urgente, fara adeverinta de venit, doar cu buletinul. Am intrat fara sa mai stau pe ganduri. Intr-adevar, am depus o cerere doar cu buletinul si am primit raspunsul in aceeasi zi. Am primit banii imediat. Ratele sunt convenabile si sunt fixe pe toata perioada creditului. Surpriza a fost maxima. Multumim, Credius, pentru promptitudine si rapiditate.”

“Lucrez la o firma de constructii care ne plateste cu salariul minim pe economie. Muncesc din greu sa intretin o familie cu 4 copii. Am vrut sa-i fac o surpriza sotiei si sa-i cumpar o masina de spalat, deoarece toata viata a spalat la mana. Am incercat sa iau un credit de la o companie de credit, insa mi-au cerut o multime de documente, iar firma la care lucrez nu a dorit sa ma ajute. In magazine, am vazut rate doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, de la Credius. Am intrebat daca chiar asa este si am completat o cerere pe loc. Am primit raspunsul cat m-am plimbat prin magazin sa aleg masina de spalat. Am semnat contractul de credit si am primit produsul acasa. Sotia s-a bucurat foarte mult si eu am reusit s-o ajut in acest fel. Multumesc, Credius, ca sunteti alaturi de oamenii obisnuiti.”

“Fiul meu a terminat liceul si aveam nevoie de bani pentru facultate. Sunt o mama singura, care s-a zbatut in viata pentru copilul ei. Deoarece am un venit destul de mic, am incercat sa iau un credit de la banca si nu am reusit, desi am incercat la mai multe. Un vecin mi-a recomandat Credius. Am depus o cerere si am primit imediat un raspuns pozitiv. M-am bucurat foarte mult pentru viitorul copilului meu. Multumesc, Credius, ca i-ati oferit posibilitatea unui viitor. Ati fost singurii care m-ati ajutat.”

“Pe langa creditul care mi-a ajutat mult la finisarea reamenajarii bucatariei, am avut norocul de a fi castigatoare in urma tombolei special organizate pentru pensionarii care au luat un credit de la Credius. Cand mi-au spus ca am castigat pensia pe viata, efectiv nu mi-a venit sa cred. A fost un adevarat cadou de Craciun.”

*******SOURCE: http://www.credius.ro/

Written by admin


%d bloggers like this: